Asiakaspalvelu 020 728 0550

Kokeile hintalaskuria Ota yhteyttä

Markku Ylikauma: ”Lopputulos on siisti ja huoleton”


Markku Ylikauma ja hänen vaimonsa asuvat Oulussa noin 40 vuotta sitten valmistuneessa omakotitalossa. Suomen Vesitekniikka toteutti taloon käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin. Remontti tehtiin alkuperäisen putkiston korkean iän vuoksi mahdollisia vuotoja ja vesivahinkoja ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Markku Ylikauman ja hänen vaimonsa koti on yksikerroksinen tiilitalo. Talon koko putkisto oli ennen remonttia alkuperäinen. Talolla ja samalla myös putkistolla alkoi olla ikää jo noin 40 vuotta, ja se huolestutti Markkua.

– Remontti sai alkunsa putkien iän perusteella. Mitään oireita ei ollut, vaan tämä oli ennaltaehkäisevä toimenpide, Markku kertoo.

Sopiva hinta ja aikataulu ratkaisivat

Suomen Vesitekniikka tuli Markulle tutuksi Suomen Vesitekniikan edustajan tekemän yhteydenoton myötä. Edustaja tuli käymään pariskunnan kotona ja remontin toteutuksesta lähdettiin neuvottelemaan. Markku oli saanut vastaavia, samanlaista kokonaisuutta koskevia tarjouksia jo ennen Suomen Vesitekniikan tekemää tarjousta.

– Tiesin toisen vastaavaa urakkaa tarjoavan yrityksen hinnan ja mahdollisen aikataulun. Suomen Vesitekniikan hinta oli edullisempi. He pystyivät myös aloittamaan työt heti, sekä saamaan remontin valmiiksi viikossa, Markku kertoo.

Ylikauma, Suomen Vesitekniikka Kokemuksia

”Lopputulos on siisti ja huoleton”

Sopimus käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin toteutuksesta syntyi. Työt tehtiin sovitussa aikataulussa yhden viikon aikana. Remontin myötä uudet putket vedettiin kulkemaan pintavetona. Vanhat putket jäivät rakenteiden sisään piiloon. Lämpöverkkoremontin yhteydessä uusittiin myös patterit.

– Suunnittelu tehtiin huolellisesti. Lopputulos on siisti ja huoleton, Markku kuvailee.

Markku ja hänen vaimonsa asuivat normaalisti kotona koko remontin ajan. Vedet olivat poikki työpäivien aikana, eivätkä vesikatkot näin ollen haitanneet pariskunnan elämää.

– Remontti sujui oikein jouhevasti. Kolme miestä täällä töitä teki ja pystyimme hyvin olemaan kotona, Markku sanoo.

Piha, Suomen Vesitekniikka Kokemuksia Ylikauma

Tiukka aikataulu piti

Remontin valmistumisen jälkeen kaikki on lähtenyt Markun mukaan toimimaan niin kuin pitää. Suomen Vesitekniikan miehet siivosivat jälkensä asianmukaisesti. Remontti hälvensi pariskunnan huolta mahdollisesta vuodosta ja vesivahingosta. Myös asennukselle annettu viiden vuoden ja putkille annettu 20 vuoden takuu luo turvaa.

– Voin suositella Suomen Vesitekniikkaa, jos lompakko vain kestää. Tiukka aikataulu piti ja työn jälki on siistiä, Markku kiteyttää.

Sisäputket, Suomen Vesitekniikka Kokemuksia Ylikauma