Asiakaspalvelu 020 728 0550

Kokeile hintalaskuria Ota yhteyttä

Suomen Vesitekniikka – rekrytointi


Haluatko auttaa suomalaisia kodinomistajia vahvuuksillasi? Tule mukaan kasvavaan remonttiyritykseen!

Suomen Vesitekniikka Oy on yksi Suomen suurimmista omakotitalon putki- ja viemäri- ja lämmitysjärjestelmäremontteihin sekä ilmanvaihdon huoltotöihin erikoistuneista yrityksistä. Toimimme käytännössä koko Suomen alueella ja nopean kasvun saattelemana toimipisteitä on jo kymmenellä eri paikkakunnalla.

Tulet huomaamaan, että meillä motivoiva työilmapiiri ja tekemisen meininki toimivat kaiken lähtökohtana. Vesivahinkojen yleistyessä, energian hintojen kasvaessa sekä sisäilmaongelmien lisääntyessä olemme erikoistuneet omakotitalojen kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin: palveluillamme on kova kysyntä sekä olemassa olevat markkinat myös tulevaisuudessa. Saat työskennellä ympäristössä, jossa asiakkaasi todella tarvitsevat osaamistasi.

Olet rehellinen, sinulla on hyvä asenne ja olet valmis oppimaan ja kehittämään ammattitaitojasi jatkuvasti. Haemme joukkoomme muun muassa remonttiedustajia, asiakashankkijoita sekä LVI-asentajia.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksestamme, toivomme että täytät alla olevan lomakkeen ja lähetät hakemuksesi meille. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Mika Raitasen työssä parhaita puolia on asiakkaiden auttaminen. Myös johdon sekä työkavereiden antamalla tuella on tärkeä merkitys. Katso lyhyt video (2:00 min).